‘Kömürcüler OSB zarar veriyor’

‘Kömürcüler OSB zarar veriyor’

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Kömürcüler OSB sıkıntılı ve ilçeye zarar veriyor.” dedi.

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen toplantıya AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yanı sıra AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe kadın kolları başkanı Gülay Artuk, ilçe gençlik kolları başkanı Emre Sarıcı, ilçe yöneticileri katıldı. AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptığı açıklamada, “Dilovası’nda 18 aday adayımız vardı. Cumartesi günü yapılan Aday tanıtım programında Cumhurbaşkanımız, adayımızın Hamza Şayir olduğunu açıkladı.

HEDEFİMİZ YÜZDE 50

Hamza Bey, AK Parti teşkilatlarında yer almış bir arkadaşımızdır. Hamza Bey, birlikte görev yaptığımız, teşkilatlarda çalışıp emeği olan bir kişi. Hamza beyin açıklanmasının ardından yapılması gerekenleri konulup, seçim çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Ali Toltar, Milletvekilimiz Cemil Yaman’la beraber atılacak adımları yapacağız. Bizim burada hedefimiz en az Yüzde 50. biz bu oranı yakaladığımız zaman rakiplerimiz bizi bağlamıyor. Kaşımızda ki rakipler, ittifak yapmış, şunu destekliyormuş bizi ilgilendirmiyor. Biz yüzde 50 hedef için çalışacağız. Vekilimiz Cemil Bey de ilk günden beri yanımızda, aday adaylarımızla da görüşmeler yaptık, onlar da sahada olacak.

EKSİKLERİMİZ hatalarımız oldu

Biz artık Dilovalıyız. Burada mikro Milliyetçiliğe gerek yok. Daha güzel, daha iyi bir Dilovası için çalışmalıyız. Bu bölgenin tek milletvekili Cemil Yaman Ağrılı ve Dilovası’nın gururu. Evet, burada Ağrı nüfusu fazladır. Ancak kentin bütün unsurlarıyla bizler Dilovasıyız. Geride kalan 5 yılda eksiklerimiz hatalarımız oldu. Ama Dilovası’na hizmet etmek istedik. Kocaeli’de sadece Dilovası değişseydi üzülürdüm, ama 11 İlçede belediye başkanımız değişti. Bizler önceki başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. AK Parti içinde geçmiş de belediye başkanlığı yapmış çok tecrübeli isimler var. Bunlarla beraber hizmetleri daha yukarılara taşıyacağız.” dedi.

KÖMÜRCÜLER OSB ZARAR VERİYOR

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AKP’li Akbulut, “Kömürcüler OSB sıkıntılı ve ilçeye zarar veriyor. Hava kirliliği oluşturuyor. İlçe yöneticilerimiz bile bu konudan muzdarip. Milletvekilimiz burada, ama CHP’li bir vekil Cemil Yaman neredesin diye sorup, şov yapıyor. Cemil bey her gün burada. Bizler görüşmeleri yaptık, vekilimiz takipçisi. En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Öyle çok büyük bir yatırım değil Kömürcüler. Beton atıldı diye taşınamaz değil ki. Belki Dilovası’na hakim olmayan bir tepede olsaydı kalabilirdi de. Hükümetimizin adımları atarak, bu sorunu çözeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Osman Akbulut’un ardından konuşan AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “Siyasete girmekten onur duyduğum bir Parti’de görev almaktan guru duyuyorum. AK Parti hizmetlerinin neferi olmaktan onur duyuyorum. Biz gönül belediyeciliği diyoruz, hizmet gerçekten gönül işidir. İlk günden bu yana destek veren herkese, öncelikle de belediye başkanımız Ali beye teşekkür ediyorum. Eksikleri Ali beyin desteğiyle ilerletip, önümüze bakacağız. Dilovası’nı heyecanlandıracak çok güzel projelerimiz var. İnanın içimiz, içimize sığmıyor. Dilovası’nda oturmayan birileri olumsuz şeyler söylüyorlar, nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar. Bize kimse nifak tohumu ekemeyecektir. Bizin önceliğimiz vatanımızın bütünlüğü, kardeşliğimizi pekiştirmektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.