“Kocaelispor’un yeri buralar değil”

“Kocaelispor’un yeri buralar değil”

Erzincanspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, “Kocaelispor’un yeri gerçekten buralar değil. Futbol adamı olarak temennim, bu atmosferde Kocaelispor’un çok üst liglerde mücadele etmesi” dedi.

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Her şeyden önce pollyannacılık olacak ama maçın genelinde önde olan bir takımın teknik direktörü olarak maçın bir an evvel bitmesi en büyük arzumuzdu. Affınıza sığınarak söylüyorum, bu seyirci ölüye bile top oynatır. Kocaelispor’u tebrik ediyorum, 4 senedir aynı kadroyla mücadele ediyorlar. Çok genç ve dinamik bir takım. Çok can yakacak bir takım. Biz şampiyonluk iddiasıyla başladık lige. Yeni bir takımız. Bu atmosferde her futbolcu oynayamaz. Bir kez daha her iki takımı da kutluyorum” dedi.

AÇIK VERECEKLERİNİ BİLİYORDUK

Halide Edip maçını izlediklerini ve bir hafta boyunca Kocaelispor’un eksiklerini çalıştıklarını belirten Turhan, “Bizim tek çekincemiz seyirciydi. İlk dakikalarda rakibimizin üzerimize geleceğini biliyorduk. Ama biz alanları daraltarak kontralarda çok pozisyon yakalayacağımızı oyuncularla bir hafta boyunca çalıştık. Kocaelispor’u analiz ettiğimizde özellikle Halide Edip maçında 1-0’dan sonra defansın arkasını boşaltarak biran evvel golü bulmak istemesiyle defansta açıklar vereceğini biliyorduk. Oyuncularımıza bunu anlatmaya çalıştık. Tecrübeli oyuncular bunları iyi değerlendirdiler” diye konuştu.

KOCAELİSPOR ÜST LİGLERDE OLMALI

24 Erzincanspor teknik patronu Turhan konuşmasını, “Skoru yakalayınca biraz geri çekildik ama geri çekilirken de çok iyi bir defans uyguladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı ve rakip oyuncularını kutluyorum. Ama her şeyden önce bu seyirciyi kutluyorum. Kocaelispor’un yeri gerçekten buralar değil. Futbol adamı olarak temennim, bu atmosferde Kocaelispor’un çok üst liglerde mücadele etmesi” sözleriyle noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.