Kocaelispor'da Yeni Bir Dönemin Kapıları Aralanıyor

Kocaelispor'da Yeni Bir Dönemin Kapıları Aralanıyor

Kocaelispor, futbol dünyasında yankı uyandıran bir gelişmeyle gündemde. 6 haftadan bu yana, devam eden kötü gidişatın ardından, eleştirilerin odağında bulunan ve taraftar tarafından sık sık istifasını istediği Kulüp başkanı Engin Koyun “Bıraktım” dedi. Bu akşam resmileşmesi beklenen bu kararın ardından, yeşil-siyahlı camianın nabzı şimdi de merakla beklenen kongre tarihine odaklandı.


Kulüp yöneticiler, bu akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek haftalık yönetim kurulu toplantısı ve sonrasında ise iftar yemeğinde buluşacak. Bugün, Kocaelispor için oldukça önemli bir gün. Başkan Engin Koyun'un, bu akşam kulübe ve taraftarlara veda niteliği taşıyacak resmi istifasını sunması bekleniyor. Öte yandan, yönetimin rotasının Koyun'un ardından Recep Durul'un Başkan Vekili olarak sezon sonuna kadar kulübün dümenine geçmesiyle çizileceği söyleniyor.

MAYIS VEYA HAZİRAN
Yeşil-siyahlı kulübün tüzüğü gereği, yönetim kurulunun bir ay içerisinde kongre kararı alması zorunlu. Bu çerçevede, 15-30 Nisan tarihleri arasında olağanüstü bir kongre kararı alınacağı üzerinde duruluyor. Ancak lig mücadelesinin devam ettiği bu dönemde, kongrenin Mayıs sonu veya Haziran'ın ilk haftasında gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI
Kocaelispor'da başlayan bu yeni süreç, takımın geleceği adına kritik öneme sahip. Yönetim, teknik kadro ve taraftarlar, bu önemli dönüm noktasında kulübün daha da güçlenerek yoluna devam etmesini hedefliyor.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.