Kocaelispor’da iz bırakmak istiyorum

Kocaelispor’da iz bırakmak istiyorum

Kocaelispor’un teknik patronu Engin Korukır,” İnşallah çok güzel bir sezon geçireceğiz. Çok çabuk bu ligden uzaklaşmamız gerekiyor” diye konuştu.

KOLAYI DEĞİL ZORU SEVERİM
15 yıl aradan sonra yeniden Kocaelispor teknik direktörü olan Engin Korukır her zaman kolayı değil zoru seçtiğini ifade etti. Korukır, Kocaelispor gibi büyük camialar iddialı olmak zorunda. Hayal görmeden gerçekleri yakalayamazsın. İyi bir yapılanma var. Hem saha içinde hem saha dışında bize düşen görevler var.Bunları yerine getirmek zorundayız. Yönetim kurulumuz çok güzel ve ciddi bir şekilde çalışıyor. Yıllar sonra transferi açmak kolay bir şey değil. Hiç umut etmediğimiz bir kişi alacaklı oluyor. Transfer sorununu kısa sürede aştığımız zaman bu ligden üst lige çıkmayı istiyoruz” dedi.
15 YAŞINDAKİ OYUNCUYU BEĞENDİM
Kocaeli her zaman kendi bünyesinde önemli oyuncular çıkarmıştır. Altyapıdaki çocukları gördük,  15 yaşında bir çocuğu yakaladım ve onu kampa götüreceğim. Belki 2-3 tane daha oyuncu bulabiliriz. 79-80 sezonunda şampiyon olan 20 kişilik kadronun 20’si İzmitliydi. Bu çok önemli  bir şey. Allah’ın izniyle iki üst lige çıkmak istiyoruz. Artık Play-Off bize sıkıntı yapmaya başladı. En iyi takımlar Play-Off’ta hep kaybetmiştir. Güzel bir yapılanma ile arzu edilen yere gelmek istiyoruz. Takımda kalmak isteyen başımızın üstünde yeri var. Ondan sonra ona göre bir yol haritası çizeceğiz.
TANIDIĞIM OYUNCULARI ALACAĞIM
Çok fazla fiyat abartmadan çok fazla tanıdığım oyuncularımı alacağım. Türkiye’de en çok maç izleyenlerden biriyim. Camianın büyüklüğü, seyircinin coşkusunun anlatmaya gerek yok. Doğru transferler yapacağız, lüzumsuz transfer yapmayacağız. Kocaelispor’u memnun edeceğiz. Transferi açtık diye har vurup harman savurmayacağız. Çok çabuk bu ligden uzaklaşmamız gerekiyor. Transferin açılmamasına ihtimal vermiyorum ama takımı da bırakıp gitmem. 17 yıl önce Hikmet hocamızla birlikte Türkiye Kupası’nı kazandık. Bende Bu kulüpte iz bırakmak istiyorum. Üç yıl sonra inşallah o hayali görürüz. İnancımı hiçbir zaman kaybetmem” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.