Kocaelispor 1461’i BAL ligine gönderdi

Kocaelispor 1461’i BAL ligine gönderdi

Ligin son maçında 1461 Trabzon’u konuk eden Kocaelispor, rakibini Burak Süleyman'ın penaltıdan attığı tek golle 1-0 mağlup ederek Play-Off maçları öncesi moral depoladı.

Ligin son maçında 1461 Trabzon’u konuk eden Kocaelispor, rakibini Burak Süleyman'ın penaltıdan attığı tek golle 1-0 mağlup ederek Play-Off maçları öncesi moral depoladı.
İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI 
3.Lig 3.Grup 34.hafta mücadelesinde Kocaelispor, 37 puan ile düşme hattında yer alan 1461 Trabzon’u konuk etti. Yeşil siyahlı taraftarların ilgisiz kaldığı müsabakaya etkili başlayan temsilcimiz, peş peşe girdiği pozisyonlarla gole çok yaklaştı. 7.dakikada Burak Süleyman’ın sol taraftan içeriye gönderdiği topla müsait pozisyonda buluşan genç forvet Rıza Altıntaş, topu yakın mesafeden kaleci Bahadır’ın üstüne nişanladı. Hemen akabinde gelişen pozisyonda bu kez sağ taraftan içeriye kat eden Gökdeniz’in şutu, bir kez daha kaleci Bahadır’da kaldı. Yine Gökdeniz ve Sinan Pektemek ile net fırsatlar yakalayan Kocaelispor, bu pozisyonlarda kaleci Bahadır’ı geçemeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
GOL PENALTIDAN GELDİ
Golsüz eşitlikle tamamlanan ilk yarının ardından ikinciyi yarıya daha etkili ve istekli başlayan konuk ekip 1461 Trabzon oldu. Müslüm Talşik ve Serhan Yılmaz ile Kocaelispor kalesinde pozisyonlar bulan Karadeniz temsilcisine, kaleci Volkan Mert Korkmaz geçit vermedi. 60.dakikadan itibaren oyunda kontrolü yeniden eline alan Kocaelispor, 1461 Trabzon kalesinde baskısını arttırdı. Dakikalar 74’ü gösterdiğinde gelişen Kocaelispor atağında, genç forvet Rıza Altıntaş yerde kaldı ve maçın hakemi Bahattin Şimşek tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi.
PLAY-OFF’TA RAKİP ÇORUM
Kocaelispor’un kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Burak Süleyman geçti ve  75.dakikada penaltıdan kaydettiği golle Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda her iki takımda skoru değiştiremedi ve Kocaelispor, 1461 Trabzon’u 1-0 mağlup ederek sezonu 3 puanla tamamladı. Yeşil Siyahlılar, bu galibiyetle puanını 58 yaptı ve ligi ikinci sırada yer alarak Play-Off’ta ligi 52 puanla beşinci sırada tamamlayan Yeni Çorumspor eşleşti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.