Kocaeli’de öğrendiğini ülkesinde uygulayacak

Kocaeli’de öğrendiğini ülkesinde uygulayacak

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi Togolu Abdoul-Gafarou Fousseni, KBB stajında gördüklerini ülkesinde uygulayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında, Çerçili-Akıncı köyleri arası bağlantının sağlandığı yolda asfaltlama yapılıyor. Çalışmalarda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi Togolu Abdoul-Gafarou Fousseni de staj yapıyor. Arkadaşlarının ‘’Ali Gaffar’’ olarak seslendiği Fousseni, Büyükşehir’in projelerinden elde ettiği tecrübeyle ülkesine faydalı olmak istediğini söylüyor.

TOGOLU STAJYER İNŞAAT MÜHENDİSİ

Kandıra Çerçili-Akıncı köylerini birbirine bağlayan ve Şile Ağva’ya da ulaşımın sağlandığı 5,5 kilometre uzunluktaki stabilize yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. KOÜ İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Togolu Abdoul-Gafarou Fousseni de son sınıf stajını Çerçili-Akıncı köyleri arasındaki üstyapı çalışmalarında yapıyor. Büyükşehir’de staj görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fousseni, ‘’Burada çok güzel bir ortamda staj yapıyorum. Bana herkes çok yardımcı oluyor. Buradaki bilgilerimle ülkeme faydalı olmak istiyorum’’ diyor.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.