Kocaeli'de 175 temizlik personeli aranıyor

Kocaeli'de 175 temizlik personeli aranıyor

Kocaeli Çalışma ve İş kurumu il müdürlüğü, Kocaeli genelinde kamu kurumlarında çalışacak toplam 175 temizlik personeli alacak.

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde geçici süreyle çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. Konu ile ilgili yayınlanan ilanda yer alan bilgiye göre toplum yararına programı kapsamında 6 ay süreyle Kocaeli Valiliğine 12, Gebze Kaymakamlığına 12, İzmit Kaymakamlığına 14, Kandıra Kaymakamlığına 50, Kartepe Kaymakamlığına 8, Derince Kaymakamlığına 10, Körfez Kaymakamlığına 8, Karamürsel Kaymakamlığına 14, Dilovası Kaymakamlığına 8, Gölcük Kaymakamlığına 11, Çayırova Kaymakamlığına 8, Başiskele Kaymakamlığına 10, Darıca Kaymakamlığına 10 olmak üzere toplam 175 temizlik personeli alınacak.

İlana başvuruya ilişkin şartlar ise şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Kuruma kayıtlı olmak

Başvuru tarihinde işsiz olmak

Emekli ve malul aylığı almamak

18 yaşını tamamlamış olmak

Öğrenci olmamak


TOPLAM KAZANÇ ŞARTI

TYP’lere program süresince Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca birisi katılabileceği ve adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen bir aylık asgari ücretin bekar ve çocuksuz bir kişi için hesaplanan net tutarının bir buçuk katını aşmaması 17.103.00 TL şartı arandığı belirtildi.


BAŞVURU ŞARTLARI

Katılımcıların programlardan genel yararlanma süresi yirmi dört aydan dokuz aya düşürülerek sınırlı kamu kaynaklarıyla daha fazla kişinin programlardan yararlanması amaçlandı. Bununla birlikte 27.09.2017 tarihinden sonra programlardan 9 ay ve daha fazla süreyle faydalanan kişilerin, azami yararlanma hakkını tamamladığı kabul edildi. Başvurular 14.08.2023-18.08.2023 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesinden, E-devler ve Alo 170 hattı, il müdürlüğü ve hizmet merkezleri üzerinden yapılacak.

ABBAS ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.