Kocaeli yine kitaba koşacak

Kocaeli yine kitaba koşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi,  9.  Kitap Fuarı kapsamında, 7 Mayıs Pazar günü Kitaba Koş etkinliğinin ikincisini...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi,  9.  Kitap Fuarı kapsamında, 7 Mayıs Pazar günü Kitaba Koş etkinliğinin ikincisini gerçekleştirecek. Dünyada tek olma özelliği taşıyan ve Türkiye gündemine damgasını vuran organizasyon, bu yıl 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. 

İŞBİRLİĞİ BAŞARI GETİRDİ YİNE GETİRECEK

Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, “Kitaba Koş” etkinliğinin hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek bir proje olduğunu söyledi. Bu etkinliğin bir yandan Kitap Fuarı tanıtımına önemli katkı sunduğunu hatırlatan Bilgi, aynı zamanda kentteki spor bilincinin canlı kalmasında da etkili olduğunu ifade etti. Kitaba Koş etkinliğine büyük önem verdiklerini anlatan Bilgi, “Bu çerçevede organizasyon öncesinde Türkiye Atletizm Federasyonu, ASKF ve Gençlik Hizmetleri yetkililerimizle biraraya gelerek görüşlerini almak istedik. İşbirliği her zaman başarı getirmiştir. Bu organizasyonda da yine başarı getireceğine inanıyoruz. Davetimize Federasyon Başkanımız katılması ayrıca bizleri mutlu etti” şeklinde konuştu.

7 MAYIS PAZAR GÜNÜ KİTABA KOŞACAĞIZ

Kitaba Koş etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenlenecek. Kocaeli Kitap Fuarı’na dikkatleri çekmenin yanı sıra, kentte spor kültürünü geliştirmeyi hedefleyen etkinlik 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.  Koşu 4 km halk koşusu ve profesyonel sporcu yarışları olmak üzere iki kategoride düzenlenecek.  4 km’lik halk koşusunun startı Seka Park’tan verilecek.  Vatandaşlar Salim Dervişoğlu Caddesi  takip ederek, Atletizm Pistinde yarışı sonlandıracak. Atletizm Pistinde yarışı tamamlayan vatandaşlara kitap hediye edilecek. Vatandaşlar isterse bu kitapları alanda bulunan kumbaraya atarak kitap bağışında bulunabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.