Kocaeli İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli’ndeki sağlık hizmetlerinin detaylı olarak ele alındığı değerlendirme toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi Orhangazi Salonu’nda geniş katılımla gerçekleşti.

Kocaeli’deki sağlık yöneticileri ile Sağlık Bakanlığında görevli saha koordinatörlerinin katılım sağladığı ve Kocaeli’ndeki sağlık hizmetlerinin detaylı olarak ele alındığı değerlendirme toplantısı önceki gün Kocaeli Kongre Merkezi Orhangazi Salonu’nda geniş katılımla gerçekleşti. Toplantıya Sağlık Bakanlığında görevli Baş koordinatör Dr. Yasin Akar, saha koordinatörleri, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, müdürlük başkan ve başkan yardımcıları, kamu hastaneleri ile kamu ağız ve diş sağlığı merkezlerinin başhekimleri katılım sağladı.

 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNULDU

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın Kocaeli’deki sağlık hizmetlerinin genel durumu hakkında yaptığı bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, Kocaeli’de sunulan sağlık hizmet kalitesinin artırılması, kurumlararası koordinasyon, genel işleyiş, belirlenen stratejiler ile çalışmalar ayrıntılı şekilde değerlendirildi ve gerekli planlamalar oluşturuldu.

İstatistiki veriler eşliğinde gündemdeki konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından çözüm önerileri sunuldu.

 

manset-2-421.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.