Koca: “ İnsan yerine konulmadık!”

Koca: “ İnsan yerine konulmadık!”

 Çayırova Emek Ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği yöneticileri, Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında MHP Çayırova ilçe...

 

Çayırova Emek Ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği yöneticileri, Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında MHP Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret ederek bilgi verdi.

Dernek Başkanı Murat Koca partide yaptığı açıklamada Çayırova Belediyesi’nde hiç bir yetkilinin kendilerini bilgilendirmediğini iddia etti. Bu konu ile ilgili olarak Çayırova Kaymakamlığı’na  başvurarak Çayırova’da Fatih Caddesi üzerinden başlayarak “Vatandaşa rağmen kentsel dönüşüme hayır” yürüyüşü yapmak istediklerini fakat Kaymakamlığın buna müsaade etmediğini söyledi. Koca, bu konuda sadece 15 kişiye izin verildiğini söyleyerek: “Keşke bir defa insan yerine koyulup bilgilendirilseydik, evlerimizin yıkılmasından çok, insan yerine konulmamamız zorumuza gidiyor” dedi. Koca: “ Biz mağdur edilmek istemiyoruz, Devlet’e karşı boynumuz kıldan ince devlet bize açıklama getirsin.  Bilgi kirliliği ortadan kalksın, Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız tedirgin, vatandaş bilgilendirilmiyor. Biz Başkanımızı yanımızda olmasını bekliyorduk” dedi.

PAZAR GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI YAPACAKLAR

 

Vatandaşın sıkıntılarından bahseden Koca, “Yıkılacak olan dairelerimize biçilen fiyat çok düşük bu teklifler bizi tedirgin ediyor. Satılacak olan daire fiyatları ise çok yüksek. Asgari ücretli çalışan birisi, almış olduğu evinin kredisini nasıl ödeyecek, evini nasıl geçindirecek biz bunlardan mustaribiz. Dernek olarak kimsenin mağdur edilmemesi için elimizden geleni yapacağız, burada iki mahalle adına kurulmuş olan bir dernek var dikkate alınmıyor.  Bunun için Pazar günü Çayırova Fatih Caddesi Mican kavşağında bir basın açıklaması yapacağız, sizlerin de desteklerine ihtiyacımız olacaktır” diyerek Akkuş’tan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.