Koç, “Çayırova herkese örnek olacak”

Koç, “Çayırova herkese örnek olacak”

  Çayırova Kurucu Belediye Başkanı ve Belediye başkan aday adayı Timur Koç, her mahallede içinde partinin tanınmış ve önde gelen isimlerinden...

 

 

Çayırova Kurucu Belediye Başkanı ve Belediye başkan aday adayı Timur Koç, her mahallede içinde partinin tanınmış ve önde gelen isimlerinden oluşan 7 kişilik komiteleri temsilen sorumlularla yaptığı önseçim değerlendirme toplantısında, hem parti üyelerine hem Çayırova halkına önemli mesajlar verdi. Koç, “Benim derdim Çayırova’nın içine düşürüldüğü talihsiz durum” dedi.

TEMPOMUZU ARTIRACAĞIZ

Koç, partisi tarafından adayları belirleme seçiminin demokrasi açısından örnek bir tutum olduğuna inandığını, tatlı ve seviyeli bir yarıştan yana olduklarını, bugüne kadar gerek kendisi gerek komitelerin diğer adayı rencide edecek bir davranışlarının asla olmadığını, bundan sonrada olmayacağını söyledi. Koç, “Demokrasi tahammül rejimidir.  Bugüne kadar hepimiz buna uygun davrandık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben esas yarışı Çayırova’da seçimi almak olarak görüyorum. Çayırova’yı mutlaka almalıyız ve alacağız. Bu da şimdiye kadar olduğu gibi, örgütlü çalışmayla olacak. Tempomuzu çok daha artırmak zorundayız. Seçmen listeleri elimizde, herkese ulaşacağız. Çayırova’nın mazlum ve mağdurluğunu iyi anlatmalıyız” diye belirtti.

HİÇBİR İLÇE BU KADAR MAĞDUR DEĞİL

Kocaeli ilçeleri arasında, sahipsizlikten dolayı mağdur edilen birkaç ilçeden biri olduğunu, sınır, devlet projeleri bakımından hep göz ardı edildiğini, adeta gecekondu bölgesi sanılarak şehir statüsünden uzak tutulmaya çalışıldığını, ilçe olmasına rağmen kurumsal olarak beldeden farkı olmadığını ifade ederek, “Benim aday olmak istemem tam da buna olan bir tepkidir. Bu bölgenin çocuğu olarak, kentimin talihsizliğine üzülüyorum. Geçmişte yaptıklarımızla yetindiler.  Şehirleşmeden çok uzak kaldık. Çayırova için bir vizyon oluşturulamadı, bizim geçmişte Kocaeli ve ülke gündemine taşıdığımız Çayırova imajı yerle bir edildi. Çayırova’yı çoğu insan fabrikaların olduğu bölge sanıyor. Buna bir son vermek lazım” şeklinde konuştu.

ASIL ÖNEMLİ OLAN BÜYÜK YARIŞI KAZANMAKTIR                                    

 

Timur Koç, önseçimi kazanacaklarına inandığını, tecrübe ve birikimlerimizle, projelerimizle Çayırova için yola çıkacaklarını, bunun için gerekli hazırlıkları yaptıklarını, asıl yarışın o zaman başlayacağını vurguladı. Koç, “Biz kendimizi, projelerimizi, halkın beklentilerini nasıl karşılayacağımızı anlatacağız. Kimseyi suçlamayacağız. Çünkü zaten 10 yılda yapılan bir şey yok. Yapılmayan şeyler üzerinde durmak yerine neler yapacağımızı anlatacağız. Halkımız inansın ki, Çayırova örnek bir kent olacak. Hem de ülke çapında. Bu çocukluğumun kenti Çayırova’ya sözümdür” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.