Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars’ın Aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız,...

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Mars’ın Aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alan aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacaktır.

Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Özel hayatta agresyon pek eksik olmaz. Hamileliklerde düşükler söz konusu olabilir. Hayatınızı riske atacak davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.