Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu birbirinden keyifli seyahatleri beraberinde getirebilecektir...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu birbirinden keyifli seyahatleri beraberinde getirebilecektir size! Yakın çevrenizle daha sıcak ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilecek. Fikir alışverişleri oldukça ön plana çıkacak.

Yakın çevrenizde ne olup bittiğini daha çok merak eder bir hale gelebileceksiniz. Kardeşlerinizin yaşamına ilişkin güzel gelişmelerde meydana gelebilir. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin hem hobiler hem de aşkla ilgili konulardaki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi, bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmek de olabilir. Üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumda olabilir. Hafiften gergin bir Dolunay olacağı için ani kararlardan, öfke durumlarına karşı dikkat etmekte yarar var.

Fakat Dolunay’da Ay/Mars etkileşimi de olacağından iş konularında daha özgür ve hesap vermeden hareket etmek isteyebilir, daha bağımsız çalışmak isteyebilirsiniz. Bu dönem başlayacağınız işler kısa süreli olabilir veya siz duygusal olarak işlere kolay bağlanamayabilirsiniz. Kolay öfkelenebilir, tepki verebilir, iş konularında radikal değişiklikler yapmak için sabırsızca davranabilirsiniz. Bu aslında düşünmeden hareket etmek, bir çuval inciri berbat etmek gibidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.