KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Sevgili Koç'lar, geçtiğimiz hafta yaşanan Tam Ay Tutulması ve Dolunay için de yorum yazarken, aşk hayatınızda oluşabilecek olumlu gelişmelerden bahsetmiştik....

Sevgili Koç'lar, geçtiğimiz hafta yaşanan Tam Ay Tutulması ve Dolunay için de yorum yazarken, aşk hayatınızda oluşabilecek olumlu gelişmelerden bahsetmiştik. Bu hafta başında da bu gelişmeyi destekleyecek enerjiler altındasınız. Bekarsanız bu hafta gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Evliyseniz veya ciddi bir ilişki içerisindeyseniz ilişkinizde yeni bir aşamaya geçebilir, bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

İş hayatınız ile ilgili sizi zorlayabilecek konular bu hafta da devam edecek gibi duruyor, aslına bakarsanız bir süre daha bu konular sizi zorlayabilir. Aslında Satürn sizi bu konuda zorlarken sadece sizi daha mutlu olacağınız bir hayata yönlendirebilmek için bu zorlukları hayatınıza katıyor. Tırtıl da Kelebek olmadan önce biraz zorluk yaşıyor sonuçta...

Arkadaş çevremiz ile ilgili olumlu bir haftadasınız. Geçmişteki arkadaşlarınız ile yolunuz tekrar kesişebilir, hoş sohbetlere dalabilirsiniz. Düşüncelerinizde bencillik olmadan etrafınızdakileri de düşünüp daha yaratıcı çözümler ürettiğiniz bir haftadasınız.

Enerjinizi, bu hafta olumlu gelişmeler elde edeceğiniz, geçmişten gelen miras, vergi gibi para konularına harcayabilirsiniz. Şans sizinle olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.