Kimlere teşekkür edilecek ?

Kimlere teşekkür edilecek ?

Kocaelispor’da kongre sonrası iç transfer şekillenecek. Yeşil-siyahlı yönetimin sözleşmesi biten bazı futbolcularla yolları ayırması bekleniyor.

MERAKLA BEKLENİYOR
Kocaelispor yönetimi bir yandan kongre hazırlığını sürdürürken, diğer yandan mevcut kadro ile önemli kararlar alacak. Geçen hafta opsiyon hakkını kullanarak Volkan Mert Korkmaz, Mesut Özdemir, Sefa Narin, Mert Yavuz, Fatih Adıgüzel, büyük Kerem Yıldırım, Kemal Can Aydemir ve Burak Süleyman ile sözleşme yenileyerek bu futbolcuları kadroda tutmuştu. Genç futbolculardan Gökdeniz, Onur, Rıza, Celil, Abdullah Berk, Doğukan, küçük Kerem Yıldırım ve Mertcan’ın sözleşmesi devam ediyor.
6 FUTBOLCU BOŞA ÇIKIYOR
Kocaelispor’da 31 Mayıs itibarıyla kaleci Can Emre Yücel, golcü oyuncu Sinan Pektemek, stoper Murat Başak, sol bek Kadir Öge, takım kaptanı Hamza Mutlu ile Ali Keten’in sözleşmeleri sona erecek. Kocaelispor yönetim kurulu bu futbolcularla yapacağı görüşme sonunda ya teşekkür edecek yada yeniden sözleşme imzalayacak. İki yıl önce futbolu bırakmasına rağmen yönetimin ricası ile takıma dönen 35 yaşındaki Sinan Pektemek’in yeni sezonda forma giymesi çok zor gözüküyor.
HAMZA VE ALİ’YE TEPKİ
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon takımdan uzak kalan ve uzun yıllardır Kocaelispor forması giyen takım kaptanı Hamza Mutlu’yu yeşil-siyahlı taraftarlar artık istemiyor. Taraftarlar gerek Çorumspor maçı sonrası stadyumda gerekse taraftar toplantısında Hamza’ya tepkilerini sürdürdü. 4 yıldır Kocaelispor’da oynayan ve 3 yıllık sözleşmesi sona eren Ali Keten zaman zaman taraftarlarla sorunlar yaşamıştı. Kocaelisporlu taraftarların en çok tepki verdiği futbolcuların başında Ali Keten geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.