Keşanlılar CHP’yi ziyaret etti

Keşanlılar CHP’yi ziyaret etti

Darıca da faaliyet yürüten Edirne ili Keşanlılar Derneği kongreyle göreve gelen Ersan Kuru başkanlığındaki dernek yöneticileri ziyaret turlarının ilk...


Darıca da faaliyet yürüten Edirne ili Keşanlılar Derneği kongreyle göreve gelen Ersan Kuru başkanlığındaki dernek yöneticileri ziyaret turlarının ilk durağı olan CHP Darıca ilçe başkanlığını ziyarette bulundular.

Dernek Başkanı Ersan Kuru göreve geldikleri süreci ve dernekleri hakkında kısaca bilgi verdi. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı ise dernekçiliğin önemli olduğunu toplumun birleştiren kültürlerini yaşatan hemşerilerini dayanışma ve birlikte tutan bir kurum olarak gördüklerini ve korunması gerektiğini, fakat toplumları ayırmadan ötekileştirmeden faaliyetlerini bu anlamda yürütmeleri fayda sağlayacağını dile getirdi. Dernekler kapsamında yaptıkları ziyaretlerde her derneği birlikte siyaset yapmaya davet eden CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı Keşanlıları da birlikte siyaset yapmaya davet etiklerini bildirdi. Yapılan ziyaretin  memnuniyet verdiğini bundan sonrada bu ziyaretlerin toplum için önemli olduğunu dernek çalışmalarında başta dernek başkanı Ersan Kuru, yöneticiler ve tüm üyelere başarılar dileklerini iletti. Keşanlılar dernek başkanı Ersan Kuru ise kendilerini samimi karşılamalarından ötürü yönetim adına teşekkür etiller.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.