“Kendimizi Anlatmalıyız”

“Kendimizi Anlatmalıyız”

  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Gebze’nin yeniden parlak...

 

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Gebze’nin yeniden parlak günlerine kavuşmasının ilçe yönetiminde yer alanların çalışmasıyla olacağını ifade ederek, “Sizler eğer bu düzene yeter artık derseniz Gebze’ye Saadet bayrağını dikersiniz” dedi.

 

“OLDUKÇA FAZLA İSİM VAR”

Gebze’nin yeniden inşası için kolları sıvadıklarını dile getiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Herkes bizden aday ya da aday adayları beklemektedir. Aday veya aday adayı olmak çok zor değil. Önemli olan ben Belediye Başkanı Aday Adayı olayım aday olamazsam meclis üyeliğini garantilerim gibi hesapların yapılmamasıdır. Otuz beş kişilik ilçe yönetimimizde ki tüm arkadaşlarımız başta olmak üzere bu teşkilata mensup tüm bireylerimiz Belediye Başkanı olmaya liyakat sahibidir. Şuan elimizde hem Başkan Adaylığı hem de Meclis Üyeliği için oldukça fazla isim var. Halkımız ve kamuoyu zannetmesin ki adayları yok onun için isim açıklamıyorlar. Eski seçimlerden daha çok partimize teveccüh var” dedi.

 

“KENDİMİZİ ANLATMALIYIZ”

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Kalplere hükmetme şansımız yok. Onun için bizlerin kalan bu dört buçuk aylık süre içerisinde gerekirse günün yirmi dört saatini sahada geçirip halka kendimizi ve davamızı anlatmamız gerekir. Biz bundan sorumluyuz. Ama bu demek değildir ki yenileceğimizi bile bile bu yola çıkıyoruz. Biz galip gelmek için çalışıyoruz. Refah-Yol zamanında yapılan çalışmaları anlatacağız. Rahmetli Pembegüllü zamanında yapılan çalışmaları anlatacağız. Kendi yapacağımız çalışmalarımızı anlatacağız. Siyaseti kendimiz için değil kendileri için yaptığımızı anlatacağız. Biz kendimizi anlatamazsak halk bizi bilemez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.