Kazananlar ödüllerini aldı

Kazananlar ödüllerini aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerin eğlenceli vakit geçirirken analitik düşünme teknikleriyle tanışmaları ve bu becerilerini geliştirmelerinin amaçlandığı “Aklınla 1000 Yaşa” zeka oyunları yarışması yapıldı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışma muhteşem bir ödül töreni ile son buldu. Her öğrencinin bireysel olarak katıldığı yarışmaya 18 bin 396 öğrenci başvuru yaparken, öğrencilerden bin 510’u finale kalmaya hak kazandı. Dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullara Kocaeli Kongre Merkezi’nde organize edilen programla ödülleri verildi. Bossphorus Sirki gösterisiyle de ödül törenine katılan öğrenciler doyasıya eğlendi.

Ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Akıl ve Zeka Oyunları İl Milli Eğitim Koordinatörü Diyaeddin Ay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ve çok sayıda öğrenci katıldı. aklinla-1000-yasa-zeka-oyunlari-yarismasinin-kazananlari-odullerini-aldi-5-buyuk.jpg

BİRİNCİYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR
Büyükşehir Belediyesi, yarışmada başarı sağlayan öğrencilere gelişimlerini olumlu etkileyecek hediyeler verdi. Buna göre yarışmada birinci olan Başiskele Gübretaş İlkokulu öğrencisi Mahir Mısır’a dizüstü bilgisayar, ikinci olan Amiral Karamürsel İlkokulu öğrencisi İsmail İvgin’e notebook, üçüncü olan Özel Seymen İlkokulu öğrencisi Azize Çelik’e ise tablet verildi. Mansiyon ödülü de (4. ve 10. arası) akıllı saat olarak hediye edildi. Ayrıca yarışmada öğretmenler ve okullar da unutulmadı. Öğrencisi ilk 10’a giren öğretmenlere akıllı saat hediye edilirken, yine öğrencisi ilk 3’e giren okullara da masaüstü bilgisayar ve yazıcı armağan edildi. Ödül töreninde yarışmaya katılan öğrencilere de sürpriz hediyeler verildi.

ULAŞ GEÇAL

aklinla-1000-yasa-zeka-oyunlari-yarismasinin-kazananlari-odullerini-aldi-6-buyuk.jpgaklinla-1000-yasa-zeka-oyunlari-yarismasinin-kazananlari-odullerini-aldi-3-buyuk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.