KARTAL AVCISI ÇAYIROVA

KARTAL AVCISI ÇAYIROVA

Geçen sezon aynı grupta yer aldığı Kartalspor’u her iki maçta yenen Çayırovaspor, rakibi karşısında geleneğini bozmadı. Yeşil-Siyahlılar, Bordo-Beyazlı takımı bu kez de hazırlık maçında yendi. Farka koşan temsilcimizin gollerini İshak Kurt (2), İbrahim Ke

Bayramoğlu’nda bulunan Paradise Otel’de devre arası kampını sürdüren Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Çayırovaspor, ikinci yarıya hazırlık sürecinde oynadığı ilk hazırlık maçında Kartalspor’u dize getirdi. BAL 11. Grup’ta şampiyonluğa oynayan rakibini dün Kuştepe Stadı’nda konuk eden yeşil-siyahlılar, diri ve istekli bir futbol sergilediği maçı her iki yarıda attığı iki golle 4-0 kazandı. İlk 45 dakikada İshak Kurt ve yeni transfer İbrahim Keleş ile ağları gören Çayırovaspor ikinci yarıda da rakibine nefes aldırmadı. Bu devrede İshak kendisinin 2, takımının üçüncü golünü kaydederken, temsilcimizin diğer sayısı Mesut Er’den geldi.

 

RAKİP ARANIYOR

Bu arada Çayırovaspor, oynayacağı ikinci hazırlık maçı için rakip arıyor. İstanbul takımlarının Antalya’da kampta olması nedeniyle sıkıntı yaşayan yeşil-siyahlı ekip, Yalova Kadıköy ve Serdivan’dan ise haber bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.