KARMEK 2024 yıl sonu sergisi açıldı

KARMEK 2024 yıl sonu sergisi açıldı

Karamürsel Belediyesi tarafından açılan meslek edindirme kursların yıl sonu genel sergileri Belediye Kültür Merkezinde açıldı.

Sergilerin açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Siyasi Parti temsilcileri, İlçe Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kursiyerler ve Vatandaşlar katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya açılış konuşması ile devam etti. Başkan Vekili İlkay Kaya yaptığı konuşmada, “Sevgili davetliler öncelikle programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel serginin açılmasında emeği geçen değerli kurs hocalarımıza, kursiyerlerimize teşekkür ediyor, serginin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Vekili İlkay Kaya’nın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi yılsonu sergisini gezerek, bu güzel organizasyon da emeği geçen, kurs eğiticilerini ve kursiyerlerini yapmış oldukları eserlerden ve emeklerden ötürü kendilerini tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.