Karaosmanoğlu CHP’yi ziyaret etti

Karaosmanoğlu CHP’yi ziyaret etti

İL BAŞKANLIĞINA GİTTİ:Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir...

İL BAŞKANLIĞINA GİTTİ:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ile CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında CHP’nin yeni il binasının bulunduğu Feridun Özbay Sokak esnafı da ziyarete gelerek başkan Karaosmanoğlu’na yoldan dolayı rahatsızlıklarını dile getirdiler. Başkan Karaosmanoğlu ve Büyükakın’a binayı gezdiren Sarıbay ve İl Yöneticileri daha sonra karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulundular. Kentin sorunları ve Referandumla ilgili sohbet ettiler.

Yeni binayı çok beğendiğini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün buraya CHP’nin yeni binasına hayırlı olsun demek hem de referandum sürecince karşılıklı demokratik bir süreç geçirmemize katkı sundukları için teşekkür etmek için bulunmaktayız. Referandum sürecini Kocaeli en olgun, demokratik şekilde geçiren illerden biridir. Ben diğer partileri de ziyaret ediyorum. Kentimiz için karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Ayrıca buradaki il başkanlarımızın gerçekleştirdiği aylık il başkanları toplantısını çok güzel buluyorum. Yerel siyaset açısından Türkiye’ye model olacak bir görüntü diye düşünüyorum “ ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.