Karamürsel Belediyesi'nden 12. sınıflara müjde

Karamürsel Belediyesi'nden 12. sınıflara müjde

Başkan Yıldırım, tüm 12. Sınıf öğrencilerine çevrim içi eğitim sistemi getirdi. Çevrim içi eğitim (e-Dershane) uygulamasıyla bu yıl Üniversite sınavına girecek olan çocuklar istedikleri konuda ders anlatımları dinleyip, test çözebilecekler.

Öğrenciler çözemedikleri sorular hakkında da konu anlatımlı çözümleri görebilecek. Her 12. Sınıf öğrencisinin, şifreleriyle birlikte giriş yapabilecekleri sistemde öğrenciler tüm derslerin konu konu videolarını bulabilecek. Türkiye’deki son derece donanımlı ve tecrübeli öğretmenlerin anlattığı derslere, öğrenciler istedikleri zaman ve her yerde ulaşabilecekler.

12'İNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu yazılı açıklamada “Karamürsel Belediyesi Çevrim içi eğitim (e-Dershane) hizmeti tüm öğrencilerimizin rahatça kullanabileceği ve 12. Sınıf öğrencilerimize en üst düzeyde desteği sağlayabilecek bir uygulamadır. Bu uygulama ile evinizin sıcak ortamında istediğiniz zaman istediğiniz konuya egitim.karamursel.bel.tr adresinden ulaşabileceksiniz. İstediğiniz konuları tekrar edebilecek ve istediğiniz zaman telefon / tablet uygulaması olan E-Coll uygulamasından erişebileceksiniz. Sevgili gençler, sizler sadece geleceğin liderleri değil, bugünün de ortaklarısınız. Sizlerden en büyük isteğimiz derslerinizi hiç aksatmadan çok sıkı bir şekilde çalışmanızdır. Sizler için hazırladığımız bu uzaktan eğitim modelimizle çevrim içi eğitim hizmetinden en iyi şekilde yararlanacağınızı umuyor, sevgililerimi gönderiyorum” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.