Kanko’dan Çayırova çıkarması

Kanko’dan Çayırova çıkarması

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların merak ettiği soruları yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, ilçe yönetimi, CHP Çayırova İlçe SKM Başkanı Lütfü İlhan, meclis üyeleri Halis Koç, Yılmaz Bilmez ve Turan Ağaç’ın da yer aldığı ziyaretlerde Kanko ilk olarak muhtarlıkları ziyaret etti. Akse, Atatürk, Özgürlük, Çayırova ve Yenimahalle Mahalle Muhtarlıkları’nı ziyaret eden Kanko, bölge sakinlerinin talepleri hakkında bilgi aldı.

KANKO MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADI

Muhtarlıkların ardından Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Kanko hem meslektaşları ve sağlık çalışanları ile görüştü hem de tedavi için bekleyen hastalara acil şifalar diledi. Kanko’nun bir sonraki durağı Emek Mahallesi Sivas Yolören Köyü Derneği oldu. Dernek üyeleri ile bir araya gelen Kanko, Millet İttifakı projeleri hakkında üyelerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Çayırova Ağrılılar Derneği’ni de ziyaret eden Kanko, Ağrılı hemşerililerle buluştu. Son olarak İnönü Mahallesi’nde bölge sakinlerinin evlerine konuk olan Kanko vatandaşların hem beklentilerini dinledi hem de sorularını yanıtladı.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.