Kandıralılar iftarda buluştu

Kandıralılar iftarda buluştu

Gebze Kandıralılar Derneği’nin geleneksel iftarı Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Hemşerilerin bir araya geldiği iftarda çok sayıda konukta ağırlandı.

Sedat Durmuş başkanlığındaki kısa adı Gebze Kandıralılar Derneği olan Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Geliştirme Derneği’nin her yıl Ramazan ayında düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, Alyans Düğün Salonu’nda tekrarlandı. Başkan Sedat Durmuş ile dernek yöneticileri Kenan Sert, İsa Atsız, Özkan Nazmi İçöz ve Necmi Ayaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine ilgi yoğun oldu.  Başkan Sedat Durmuş iftar öncesi konuklarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte selamladı. 
KATILANLAR
İftar yemeğine CHP Gebze İlçe Sekreteri İsmail Çiçek, Kandıra Kırkarmut Köyü Muhtarı Mehmet Bakaç, THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, GESLİMED Başkanı Bilal Dülger, Kırım Türkleri Derneği Gebze Şube Başkanı Şerife Orak, Gebze Kent Politikaları Derneği eski Başkanı Ali Fuat Bilir, Gebze Sivaslılar Derneği eski Başkanı Erol Ateş ile ADD Gebze, ÇYDD Gebze ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği yönetim kurulu üyeleri de ağırlandı. 
Gebze Çarşı Camii imamı Fikret Turan iftar yemeği öncesi Ramazan ayının önemine dair kısa bir konuşma yaptı. Hep birlikte açılan iftarın ve edilen duanın ardından iftara katılan üyeler ve konukları çay eşliğinde keyifli sohbetler etti. Başkan Sedat Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri tüm konuklarla yakından ilgilendi. Güzel bir geleneği sürdürdüklerini kaydedip tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.