İzmitli Boyoğlu Gebzespor’da  Tat: Bizde transfer bitmez

İzmitli Boyoğlu Gebzespor’da Tat: Bizde transfer bitmez

Gebzespor, Kocaelispor altyapısından yetişen, en son BAL Aydın ekibi Didim Belediyespor’da forma giyen İzmitli futbolcu Batuhan Boyoğlu’na imza attırdı. Başkan Resul Tat, “Bizde transfer bitmez” dedi

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren, geçen sezon ıskaladığı şampiyonluktan ötürü “Devre arasında takım güçlendirilmedi” eleştirilene de hedef olan Gebzespor’da ikinci Resul Tat yönetiminin geçen sezon adeta sütten ağzı yandı, bu sezon yoğurdu üfleyerek yiyor!

İlk üç haftada 9 puanı kalesinde gol görmeden tamamlayan, sergilediği futbolla da ekseri taraftarını mutlu eden Gebzespor orta sahayı en son BAL Aydın ekibi Didim Belediyesi Saygın Yapıspor’da forma giyen Batuhan Boyoğlu ile güçlendirdi.

gebzespor-4.jpg

20 Temmuz 1995, ilimiz merkez ilçesi İzmit doğumlu 28 yaşındaki yetenek Kocaelispor altyapısında yetişti.

Ardından sırasıyla; KBB Kağıtspor ve Beşiktaş altyapılarında top koşturup profesyonellikte ilk imzayı İstanbul ekibi Gaziosmanpaşaspor ile attı. Körfez Spor, Gölcükspor ve Bayrampaşaspor’da; 2 ve 3’ncü Lig’de top koşturduktan sonra amatöre döndü. BAL’da Sökespor, Manavgat Belediyespor ve Didim Belediye Sargın Yapıspor formaları giydikten sonra memleketi Kocaeli’ye, bu sefer Gebzespor ile dönüş yaptı.

Top koşturduğu kulüplerde 110 maçta toplam beş gol kaydetti. 23 kez sarı, bir maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

gebzespor-5.jpg

Gebzespor’a imzayı kulüp yöneticileri Nilgün Erol, Hüseyin Eren ve Hakan Tatoğlu nezaretinde, hayırlı olsun dilekleriyle attı.

Gebzespor Başkanı Resul Tat; Batuhan Boyoğlu transferine dair gazetemize yaptığı kısa değerlendirmede, “15 Kasım’a kadar sürecek olan transfer döneminde, fırsatlar edinirsek yeni transferlerimiz sürecektir. Bizde transfer bitmez” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum