İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI GENCAY YILDIZTEKİN: Seçilmem halinde sorunları çözerim!

İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI GENCAY YILDIZTEKİN: Seçilmem halinde sorunları çözerim!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, ‘’Seçilmem halinde Kocaeli ve tüm ilçelerde yaşanan sorunları en kısa zamanda çözüp Kocaeli’ni daha yaşana bilir kent haline getireceğime söz veriyorum. ‘’dedi.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Ahmet Zeki Ayar ile görüştü.

31 Mart’ta yapılacak seçim ve çalışmalarına ilişkin olarak bilgi veren İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, ‘’Seçime yönelik olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 12 ilçede saha çalışmaları yapıyor, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bize ve partimize ilginin yoğun olduğunu net olarak görüyorum.

SORUNLARI ÇÖZEMİYORLAR

Kocaeli’de yaşayan herkes AK Partili belediyelerin yeterli hizmet üretemediğini bize söylüyor. Mesela Gebze’nin yıllardır çözülemeyen trafik ve park sorunu var. Bu konuda hiçbir şey yapmıyorlar. Oysa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesinin devasa bütçeleri var. Bu bütçeler halkın yararına hizmet ve projeler için harcansa çözülmeyecek hiçbir sorun yok.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilmem halinde Kocaeli ve tüm ilçelerde yaşanan sorunları en kısa zamanda çözüp Kocaeli’ni daha yaşana bilir kent haline getireceğime söz veriyorum.‘’ dedi.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.