“İstediğimiz mücadeleyi gösteremedik”

“İstediğimiz mücadeleyi gösteremedik”

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu 3-0 kaybedilen maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Hesapta olmayan, istemediğimiz bir yenilgi oldu. Oyuncularımız tam istediğimiz mücadeleyi gösteremediler, mağlubiyet de kaçınılmaz oldu” dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu 3-0 kaybedilen maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Hesapta olmayan, istemediğimiz bir yenilgi oldu. İlk devre çok tutuk oynadık. Gol yedik, gerçi iki tane de pozisyon yakaladık ama atamadık. İkinci yarı oyunu çevirebilmek için oyuncu değişikliklerine gittik. Oyun üstünlüğünü de almıştık. Talihsiz bir kırmızı kart olayı oldu. Oyuncularımız tam istediğimiz mücadeleyi gösteremediler, mağlubiyet de kaçınılmaz oldu” dedi.“10 KİŞİ OYNAMAYI ÖĞRENMELİYİZ”Gündoğdu eksik kaldıktan sonra maçı bıraktıklarını belirterek, “Her oyunun bir şekli var. 10 kişi kaldıktan sonra da oynamasını öğrenmemiz lazım. Üzgünüz, taraftarlarımıza da mahcup olduk” dedi. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle ilgili görüş belirten Galip Gündoğdu, “Gökdeniz’i düşük performans çizdiği için değiştirdik. Ali’yi çıkarmak gibi bir planımız yoktu ancak devre arasında başının döndüğünü, halsiz olduğunu söyleyince değiştirmek zorunda kaldık.  Burak Süleyman’ı da 3-0’dan sonra koruma adına değiştirdik” dedi.

 “ELİMİZDEKİ MALZEME BU”

Gündoğdu affedilen Kadir’i neden 18 kişilik kadroya almadığıyla ilgili soruya, “Bir oyuncuya iki- üç gün antrenmana çıkarıp forma vermemiz doğru olmaz. Durumuna bakacağız, kupa maçında şans vereceğiz. Fiziksel ve zihinsel olarak hazırsa değerlendireceğiz” yanıtı verdi ve şöyle devam etti: “Ali sakatlanıyor, sol bek yok. Ne yapmamız lazım bizim. Elimizdeki malzeme bu. Bırakın da bilelim bu işin nasıl olacağını. Biz böyle bir tercih yaptık. Oyunun da hakimiyetini aldık ama olmadı, yapacak bir şey yok. Tabi ki, dediğiniz gibi 3’lü de oynayabilirdik fakat bu şekilde bir risk almadık. Biz böyle düşündük, bu şekilde gelişti”

“BİR KİŞİYE FATURA EDİLEMEZ”

 Direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan ve kritik yerde takımını 10 kişi bırakan Mesut Özdemir’in pozisyonuyla ilgili düşüncelerini aktaran Kocaelispor Teknik Direktörü, “Öncelikle bu yenilgiyi bir kişiye mal edemeyiz, böyle bir maçın ardından oyuncuların üzerine gitmenin anlamı da yok. Mesut bence hırsına yenik düştü. Bir anlık bir olay oldu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. İnşallah bir daha yaşamayız, önümüze bakacağız” dedi. Dünü izinli geçiren Yeşil-Siyahlı ekibimiz Perşembe akşamı Giresun ile kupa, pazartesi akşamı Erzincan ile ligde oynayacağı maçların hazırlıklarına bugün başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.