İsmail Bülbül son yolculuğuna uğurlandı

İsmail Bülbül son yolculuğuna uğurlandı

28 yıl Gebze Şoförler Odası Başkanlığı iki dönem Gebze Belediyesi  Meclis Üyeliği yapan Demirciler Köyü  doğumlu olan İsmail Bülbül (71) geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. 

cenaze-001.jpg

İsmail Bülbül’ün Demirciler köyünde ikindi vakti gerçekleşen cenaze törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Salih Gün ve Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Kemal Kaya ile yönetim kurulu,  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Harun Demirkaya, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar ile birlikte Serdar Tüze, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, Gebze Şoförler Odası  Başkanı Necati Kaya , Demirciler halkının yanı sıra,  Şile köylerine kadar civar köylerden yüzlerce kişi İsmail Bülbül’ü son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

 Köy camisinde kılınan ikindi namazı sonrası evinin önünde helallik alınmasının ardından, Bülbül’ün cenaze namazı mezarlık yanında kılındı ve daha sonra kendisi için hazırlanan köy mezarlığında ki kabrine defnedildi.

Bülbül Ailesi tekrar taziyeleri kabul ederek katılanlara ikramda bulundular. 

 

Haber: Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.