İnşaat Mühendisleri iftarda buluştu

İnşaat Mühendisleri iftarda buluştu

 İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliğinin düzenlediği iftar programı büyük ilgi gördü. Eskihisar Old Castle Otel’de düzenlenen iftar programına...

 

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliğinin düzenlediği iftar programı büyük ilgi gördü. Eskihisar Old Castle Otel’de düzenlenen iftar programına İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Mimarlar Odası Gebze Temsilcisi Özhan Öztürk, Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Sinan Yücel, İMO Gebze eski şube başkanları Ziya Özhan ve Ziya Topal ile çok sayıda inşaat mühendisi eş ve çocukları ile katıldı. Yemek sonrası kısa bir konuşma İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Türkiye genelinde 26 şube ve 22 temsilcilikle büyük bir aile olduklarını söyledi. Gebze temsilciliği ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve Gebze’den gelen her öneriye onay verdiklerini söyleyen Ok, “Hepimiz güçlü bir aileyiz ve bu aile için bugün olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

SAĞLAM DOSTLUKLAR KURDUK

İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı da bir yıl önce ağır bir sorumluluk altına girdiklerini ifade ederek, kısa sürede dostlukların daha çok pekiştirildiğine dikkat çekti. İMO Kocaeli yönetimi ile birlikte yola çıktıkların ve çok başarılı bir süreç geçirdiklerini de ifade eden Kadı; “Göreve geldikten sonra kadınlarımızı ve kızlarımızı hep ön plana çıkardık. Biz buradayız dediklerinde de hep farkındalık yarattılar. Bir yılda neye yatırım yaptıysak karşılığını fazlasıyla aldık. Sağlam dostlukları daha da pekiştirdik. Çözüm ortaklarımızla önemli çalışmalar yaptık” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.