İMO üyeleri  iftarda biraraya geldi

İMO üyeleri  iftarda biraraya geldi

 Ramazan ayında TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), geleneksel hale getirdiği iftar programında 4’ncüsünde üyelerini ağırladı....

 

Ramazan ayında TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), geleneksel hale getirdiği iftar programında 4’ncüsünde üyelerini ağırladı. Beytül Kebap’ta gerçekleştirilen iftar programı açık alanda yapıldı. İftara yaklaşık 600 oda üyesi katıldı. Program da Baro Başkanı Sertif Gökçe, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, DSP İl Başkanı Halil Baylam, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kızılay eski Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Müteahhitler Birliği Başkanı Zekai İren, Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin yer aldı.

 BİRLİKTELİĞİMİZİ ÜLKEMİZ İÇİN DİLİYORUM

Açılan oruçlarından ardından Kızılay eski Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu tarafından yemek duası yaptırdı. Akabinde konuşma yapan Oda Başkanı Tolga Ok, “Bizler İMO olarak bu tür birliktelikleri önemsiyoruz. Gerek burada gerek 2 gün önce Gebze temsilciliğimizin yaptığı ve tüm meslektaşlarımızın katıldığı iftar programında bir araya geldik. O gün şöyle bir mesaj verdik. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecek. Oda olarak yılda iki kez etkinlik yapıyoruz. Meslekte onur gecesi ve iftar programı gerçekleştiriyoruz. Bu birlikteliğimizin sadece odamızda değil. Ülkemiz içinde diliyorum. Toplumun refahı ve barış için bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

KOCAELİ’DE 2 BİN 500 ÜYEMİZ VAR

Dün olduğu gibi bundan sonrada devletimizin yanında olacağız diyen Oda Başkanı Ok “İMO olarak Türkiye’de 110 bin, Kocaeli’de ise 2 bin 500 üyemiz var. Bütün imkansızlıklara rağmen sizlere dokunmaya ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizler başkanlık ve yönetime seçimle geliyoruz. Bu sene 2. Senemiz. İftar programlarının geleneksel hale gelmesi bizimle başladı. Bu yıl 4.sünü yaptık inşallah bizden sonrakiler 14.sünü gerçekleştirir. Yaklaşan Kadir gecenizi de şimdiden kutluyorum” açıklamasında bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.