İMES OSB Camii İbadete Açıldı

İMES OSB Camii İbadete Açıldı

Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan İMES OSB Camii’nin açılış töreni Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmaları İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Vali Seddar Yavuz tarafından gerçekleştirildi.

Aynı anda 7 bin 977 kişiye hizmet verecek olan İMES OSB Camii’nin açılış kurdelesi, Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın’ın yaptığı dualarla ve hayırlı olsun dilekleriyle kesildi.

Açılışın ardından camide incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri, Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrası İMES OSB Camii’nde Cuma namazını eda ettiler.

KATILANLAR

Törene; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilgili kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri ile OSB çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum