İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Bu hafta sosyal çevrenizden gizlediğiniz bazı konuların sizi, ani bir şekilde yoklamasıyla bedeniniz yeniden stres altında kalabilir. Haftanın ilk günleri...

Bu hafta sosyal çevrenizden gizlediğiniz bazı konuların sizi, ani bir şekilde yoklamasıyla bedeniniz yeniden stres altında kalabilir. Haftanın ilk günleri hayatınızda, arka planda yönetmeye çalıştığınız konuları irdeleyecek ve muhakeme yapmak isteyeceksiniz. Geçmişten her ne kadar ders aldığınızı hissetseniz de çalışma ortamınızda ve finansal konularda yapmamanız gereken aynı hatalara düşme olasılığınıza karşı yine çok dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizle aranızda kısır döngü haline gelen bazı problemlerle yeniden yüzleşme olasılığınız oldukça fazla gözükmekte. Çalışma arkadaşlarınızın sizinle ilgili rakiplerinize çarpıtılarak söylenen söylemleri sizin yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir.

Hafta sonuna doğru eşiniz veya partnerinizle aranızda geçecek konuşmalarda, samimi olmayan sözlere karşı dikkatli olmasınız. Her ne olursa olsun durumu kurtarmak istiyorsanız biraz zaman isteyebilir kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Âmâ şunu da unutmamanız gerekir: Yapılan hataların üstü yalanla kapatılamaz. Bu noktada partnerinizle ilgili gerçeklerden uzakta beklentilere de kapılmayın derim. Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle finansal anlamda yaşadığımız sorunlara ve borçlarınıza yeni çözümler bulabileceksiniz.

Haftanın Mottosu:

Eleştiri insana hoş gelmeyebilir ama gereklidir. Ağrı ile aynı işi görür, çünkü ağrı da vücutta bir arıza olduğunu haber verir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.