İki liste var. Kaybeden yok  Aynı takımın arkadaşlarıyız

İki liste var. Kaybeden yok Aynı takımın arkadaşlarıyız

Mimarlar Odası Onur Kurulu Yedek Üyesi Yüksek Mimar Sinan Kayakıran seçimin camia için hayırlı olmasını diledi. Kayakıran, “Gördüğüm kadarıyla heyecan dorukta. İki liste var. Kaybeden yok. Hepimiz aynı takımın arkadaşlarıyız”dedi

Mimarlar Odası Onur Kurulu Yedek Üyesi Yüksek Mimar Sinan Kayakıran, Gebze Temsilciliği’nin 12’nci olağan kongresinde kısa bir değerlendirmede bulundu. Seçimin camia için hayırlı olmasını dileyen Kayakıran, “Gördüğüm kadarıyla heyecan dorukta. İki liste var. Kaybeden yok. Hepimiz aynı takımın arkadaşlarıyız. Bundan önceki dönemde yönetimiyle birlikte başarılı çalışmalar yapmış arkadaşımız yanımızda.

DİJİTAL ORTAMDA DAHA İYİ ÇALIŞMALAR

Tüm çalışmaları hem şube hem genel merkez olarak takip ediyorduk. İnşallah bu seçimde de bu bayrağı daha ileriye taşıyacak ekip devam eder. Her iki ekipten de tanıdıklarım var. Beni tanıyanlarınız da vardır. Yeni döneme başladığımızda dijital ortamda daha da iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi. Sinan Kayakıran ayrıca şunları kaydetti:

BAŞKANLIK YAPMAK HEPİMİZİN HAKKI

mimarlar-121-001.jpg

“Çok kıymetli arkadaşların bilgisi dahilinde örgütçülük yani bir oda yöneticiliği oldukça kıymetli bir iş. Bir dönem de olsa bu işi layıkıyla yapmak hepimizin hakkıdır. Kim aday olursa olsun, kurullarda da görev alacaklara, hepinize başarılar diliyorum. Mutlaka hep birlikte çalışacağız. Her türlü sorumluluğun, derdine ortak olmak için buradayız.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.