Hüseyin Üzülmez: Alt liglerden kurtulacağız

Hüseyin Üzülmez: Alt liglerden kurtulacağız

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, kısa, orta ve uzun vadeli planla yola çıktıklarını ifade etti. Üzülmez, “ Kısa süreçte camiaya güzel haberler vereceğiz “ dedi.

KISA-ORTA-UZUN VADE
Kocaelispor’un yeni başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibi 10 gün içinde yoğun çalışma trafiğinin içinde bulunuyor. Zorlu süreci hızlı ve doğru adımlarla aşmak isteyen Kocaelispor yönetimi dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Kocaelispor Başkan Hüseyin Üzülmez,” Kaybedecek vaktimiz yok. Kısa, orta ve uzun vadeli planlar yaparak göreve geldik. Kısa vadeli planlar içerisinde transfer tahtası, iç-dış transfer- teknik adam ve Kızıl yıldız Kulübü’ne ödenecek son taksit. Orta vadede ise tesisler, yatırımlar ve sponsorluk anlaşmaları. Uzun vadeli planımız ise kurumsal, kendi ayakları üzerinde Kocaelispor’u oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Kocaelispor’da yeni çalışmaları Temmuz’un ikinci haftasında başlayacak.
GÜZEL HABERLER VERECEĞİZ
Transfer tahtasını açmak için girişimlerimiz sürüyor. Kalan dosyalar faizleriyle birlikte 20 milyon TL. Yasağın kalkması için Kocaelispor’un  menfaatleri adına kim olursa olsun görüşürüm.10 yıldır süre gelen transfer yasağının açılmasını önce bende bir taraftar olarak istiyorum. İç transferde sözleşmesi biten oyuncularımıza bekleyin dedik. Dış transferde futbolcu bilgi havuzu oluşturduk. Gerek eski yönetimden gerekse teknik heyetten rapor isteyeceğiz. Oluşturacağımız güçlü kadroyla 3 ve 2.Lig’de kalmayı düşünmüyoruz. Kocaelispor en kısa zamanda 1.Lig’e çıkmalıdır. Teknik direktörle ilgili henüz kimseyle masaya oturmadık. Camiamıza en kısa zamanda inşallah güzel haberler vereceğiz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.