Hürriyet’ten emeklilere müjde

Hürriyet’ten emeklilere müjde

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeni dönem projeleri kapsamında hayata geçireceği Emekli Çınar Kart ile emeklilerin sosyal tesislerde ekstra indirim alacaklarını ifade etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitli Çınarlar için hayata geçireceği projeleri anlattı. Hürriyet şu ifadeleri kullandı:

‘’Büyüklerimize, şehit ailelerimize, gazilerimize ve emeklilere saygı başlığı altında projelerimiz bu dönemde de devam edecek. Kuruçeşme, Serdar, Yuvam Akarca ve Gündoğdu’da faaliyete geçirdiğimiz Asırlık Çınar Evleri’nin yenisini Yahya Kaptan’da hayata geçireceğiz. Sayılarını da giderek arttıracağız.

EMEKLİ ÇINAR KART

Emekliler şu an çok mustarip, çok sıkıntıdalar. Hükümetin reva gördüğü tüm olumsuzluklara karşı biz sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Emekli Çınar Kartı hayata geçireceğiz. Tüm sosyal tesislerimizde aldığınız hizmetlerde sizlere belirli indirimler sağlayacağız. Ciddi uygun fiyatlarla hizmet verdiğimiz alanlarda emeklilerimiz için ayrıca kolaylık sağlayacağız.

ŞEHİT YAKINI VE GAZİ EVİ

Şehit yakınlarımızın talebi doğrultusunda Şehit Yakını ve Gazi Evi projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız Taziye Evi talep ediyorlardı. Onu da inşallah yeni dönemde kazandırmayı çok istiyoruz.’’

5.jpg

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.