Hürriyet’ten canlı yayın teklifi!

Hürriyet’ten canlı yayın teklifi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Meclis Toplantılarının sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanması hakkında meclis başkanlığına teklif verdi

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının Nisan ayı oturumu yapıldı. Oturumda CHP Grubu adına; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in verdiği önergede, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanması teklif edildi.


“GENİŞ KİTLELERE ULAŞABİLMESİ”
CHP grubunun verdiği teklifte şu ifadeler kullanıldı, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının, geniş kitlelere ulaşabilmesi ve meclis faaliyetlerinin şeffaf bir şekilde vatandaşlarımız tarafından izlenebilmesi amacıyla, belediyemizin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmasını teklif etmekteyiz. Bu yayın, tüm meclis toplantılarını kapsayacak şekilde düzenli olarak gerçekleştirilmelidir.

UYGULAMANIN BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇİRİLMESİ İSTENDİ
Yukarıda belirtilen nedenlerle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanması yönünde karar alınmasını; ilgili birimlerin teknik altyapı ve yayın süreçlerinin planlanması ve uygulanması için gerekli düzenlemeleri yapmalarını ve bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini arz ve teklif ederiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.