Hülya Aksoy kadın personellerle bir araya geldi

Hülya Aksoy kadın personellerle bir araya geldi

Kadın Sağlığı Eğitim Projesi Kapsamında İzmit Özel Konak Hastanesi Kadın Personeline Eğitim Verildi.

2-362.jpg3-163.jpg

Vali  Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kocaeli Valiliği Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında İzmit Özel Konak Hastanesi Kadın Personeliyle bir araya geldi.

Hülya Aksoy, İzmit Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Hastane Başhekimi Dr. Özlem Bilgin, İdari Direktör Özlem Altıntaş Kuyruklu, Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gündoğdu tarafından kapıda karşılandı.

SAĞLIĞINIZI İHMAL ETMEYİN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda,  Hülya Aksoy yaptığı konuşmada; “Valilik olarak Kadın Sağlığı Eğitim Projesi başlattık ve bugün de sizlerle paylaşmak üzere buradayız.  Burada dinlediklerinizi hepiniz çok iyi biliyorsunuz ama bazı şeyleri bilmek yetmiyor uygulamak da gerekiyor. Biz kadınlar kendimizi ihmal ederiz, ailemiz gibi bir takım önceliklerimiz vardır. Ama kadın sağlıklı olacak ki bunları çok daha rahat bir şekilde yapabilsin. Lütfen kendinizi ihmal etmeyin “dedi.

Programın ardından İzmit Özel Konak Hastanesi Başhekimi Dr. Özlem Bilgin günün anısına Sayın Hülya Aksoy’a çiçek takdim etti.           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.