Her şey var gol yok:0-0

Her şey var gol yok:0-0

Süper Lig Play-Off’ta 4’üncü haftanın en önemli maçında İlimtepe FK ile İhsaniyespor karşılaştı.

Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan maç çok büyük çekişmeye sahne oldu. İlimtepe FK’nın daha baskılı oynadığı maçta net fırsatları İhsaniyespor buldu, karşılaşma golsüz tamamlandı. Bağdatspor’u 2-0 yenen Karamürselspor liderliğe yükseldi.

NE İLİMTEPE FK, NE İHSANİYESPOR

Süper Lig Play-Off’ta şampiyonluk yarışı yapan İlimtepe FK, evinde konuk ettiği İhsaniyespor karşısında kazanıp, rakibinin üstüne çıkmak istiyordu. Esentepe Stadı’ndaki maçın ilk yarısında daha baskılı oynayan takım İlimtepe FK olmasına rağmen, konuk ekip Yusuf, Emrah Öztürk ve Semih ile pozisyonlar buldu. Bu ayrıda İlimtepe FK, Beratcan ile çok önemli fırsatı değerlendiremedi, devre 0-0 sona erdi.

YASİN’İN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

Maçın ikinci yarısında iki takımın da pozisyonları vardı. İlimtepe FK, Beratcan’ın ceza sahası içinde düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi. Maçın son bölümlerinde İhsaniyespor oyunu kendi sahasında kabul edip, beraberliğe oynadı. Kontra ataklarla da gol arayan Siyah-Beyazlı ekip, 85’de gole çok yaklaştı, Yasin Silvan’ın şutu yan direkten geri geldi, karşılaşma da 0-0 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.