Yusuf Öztürk ‘İNANCIMIZ TAM’

 Yusuf Öztürk ‘İNANCIMIZ TAM’

 Kartal Bulvar maçı hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’un sabah yapılan idmanını Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk de takip etti. Başkan Öztürk...

 

Kartal Bulvar maçı hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’un sabah yapılan idmanını Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk de takip etti. Başkan Öztürk takıma ve Teknik kadroya moral ve destek vererek camiaya seslendi;

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Maltepe maçını çok küçük detaylarla kaybettiklerini ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Öztürk, kaçırdığımız ikinci gol maçın kırılma anıydı. Basit hatalar yaptık. Futbolda bunlar var.  Bu maça takılıp kalamayız.  Maltepe maçından almamız gereken dersleri alıp önümüze bakmak zorundayız. Bizim için bundan sonra her maç final, hafta sonunda zor bir deplasmana gideceğiz. Bu maça odaklanmalıyız. Takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. En çok onlar üzülüyor. Gebzespor’u lider yapan futbolcular onlar. Önemli olan bugün takıma desteğimizi sürdürmemiz.

 

ESKİÇARŞI YA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gebzespor taraftarı üst düzey bir tribün yaparak üzerine düşeni yaptı. Soğuk havada orada olan kalbi Gebzespor için atan herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer oluşturdular.  

Futbolcuların atmosferden etkileniyorlar yorumlarına ben katılmıyorum. Gebzespor forması giyecek seviyede olan futbolcu,  çıkıp futbolunu oynayabilmeli. 14 hafta geçti artık bu atmosferlere alışmış olmalılar. Herkes daha fazla sorumluluk almalı. Daha çok çalışmalı, hedefe ulaşmak elbette kolay değil. İnanarak, kendimize güvenerek, birlikte hareket ederek mücadelemizi sürdürmeliyiz. Benim Teknik kadroya ve futbolculara olan inancım tam.

 

BİR BEDELİ OLMALI

Gebzespor’u sevenler, başarısını isteyenler kulübe elinden gelen desteği vermeli. Herkes maçı protokol tribününden izlemek istiyor. Saygı duyuyoruz, ancak bunun küçük te bir bedeli olsun. Maç günleri yoğun bir kalabalık yaşanıyor. Kombine bilet alan, kulübe ciddi desteği olanların koltuğuna bileti olmayanlar elini kolunu sallayarak gelip oturuyor. Bu olacak iş mi?  biz bunun önüne geçmek için çabalıyoruz. Herkesten anlayış bekliyoruz.

 

TRANSFER SÖZ KONUSU DEĞİL

Devre arasında transfer yapmanın, daha doğrusu isteğin transferi yapmanın zor olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, maddi koşulları, takıma uyumu, sistemin bir parçası olması hepsi önemli, şimdilik transfer söz konusu değil’ diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.