Yeni Umut Lisesi’nde karne heyecanı

Yeni Umut Lisesi’nde karne heyecanı

 Mutlukent’in ilk ve tek Özel Lisesi olan Özel Yeni Umut Lisesinde yapılan törenle öğrencilere karneleri verildi. Öğretmen ve Öğrencilerin katılımıyla,...

 

Mutlukent’in ilk ve tek Özel Lisesi olan Özel Yeni Umut Lisesinde yapılan törenle öğrencilere karneleri verildi. Öğretmen ve Öğrencilerin katılımıyla, coşkulu ve heyecan dolu bir karne günü yaşandı. Umut Lisesi olarak ilk karnelerini veren Öğretmenlerin Gurur ve heyecanı öğrencilerin de coşkusunu artırdı. Yoğun çalışmaları doğrultusunda yorucu bir dönem geçiren öğrenciler emeklerinin karşılığını aldılar.

Ayrıca kendi sınıflarında ilk üçe giren öğrencilere belgeleri Kurum Müdürü İsmail YAŞAR tarafından verildi. Yaşar tüm Öğrenci ve Öğretmenlerini tebrik ederek ikinci döneme daha sıkı bir çalışmayla devam edeceklerini bildirdi. Sömestr tatilinde de 11. ve 12.sınıf Öğrencilerine YGS hazırlık kampının yapılacağı hiç hız kesemden sınava hazırlığın yapılacağı duyurusu da yapıldı.

 

Okul aile Birliği başkanı Tülay Sedefoğlu da törene katılarak Tüm Veliler adına Öğretmenlere teşekkür etti. Okul aile Birliğinin pasta ve tatlı ikramlarıyla Karne töreni sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.