TARİH YAZMAYA HAZIRMISINIZ?

TARİH YAZMAYA HAZIRMISINIZ?

Pazar günü bize Eskişehir’de Gebze olacak Gebzespor Pazar günü  tarihi 90 dakikada Yalova takımı ve 12.grubun şampiyonu Altınova Belediyespor’la...

Pazar günü bize Eskişehir’de Gebze olacak

 Gebzespor Pazar günü  tarihi 90 dakikada Yalova takımı ve 12.grubun şampiyonu Altınova Belediyespor’la Eskişehir’de final maçında karşılaşacak.  5 yıldır Bölgesel Amatör ligden 3.lige çıkma mücadelesi veren mor menekşeler rakibini yenip 3.lig biletini almak istiyor. Karşılaşma Eskişehir Yeni Atatürk stadında 15.00 da başlıyor.

FİNALE 100 OTOBÜS

Tarihi maça tarihi bir seferberlik ilan eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskişehir’de oynanacak tarihi final için 100 otobüs tahsis etti. Efsane Başkan İlker Çakır’da karşılaşmanın tüm bilet masrafını üstlendi. Eskişehir’e gidecek olan taraftar karşılaşmaya ücretsiz gidecek ve maçı ücretsiz izleyebilecek.

BU MAÇ SİZİN MAÇINIZ OLACAK

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, kaleci Kemal, stoper Yavuz, Oktay Demircan, Bebbe, Oğuz, Gaffurov, Serdal,Emre gibi deneyimli futbolcular final maçlarını daha önce oynadığı için bu tarz maçların atmosferini iyi biliyor. Sahaya sürülecek 11’lerin, taktiğin, oyun içi hamlelerin sonucu belirleyeceği maçta Gebzespor deneyimli ayaklarıyla sonuca gitmeyi amaçlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.