Sepaş ve Faturamatik yeniden anlaştı

Sepaş ve Faturamatik yeniden anlaştı

Üç yıldır Sepaş Enerji müşterilerinin elektrik faturası ödemeleri için  yetkili ödeme noktası olarak hizmet veren Faturamatik sözleşmesi  2020...

Üç yıldır Sepaş Enerji müşterilerinin elektrik faturası ödemeleri için  yetkili ödeme noktası olarak hizmet veren Faturamatik sözleşmesi  2020 yılına kadar uzatıldı.

 Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Avara ve Bölge Müdürü Arif Dumanay Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sepaş Enerji Pazarlama Müdürü Oya Seçkinler ve Operasyon Müdürü Ümit Orman da hazır bulundu. Genel Müdür Safar, “Ödeme noktaları konusunda hassasiyetimizi artık herkes biliyor. Altını çizerek söylemek istiyorum ki yetkisiz yerlere yapılan ödemeler şirketimiz güvencesinde değildir. Faturamatik gibi değerli bir iş ortağı ile çalışmaktan oldukça memnunuz” dedi. Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar ise yeni dönemde ödeme noktalarının sayısının artırılacağını belirterek, imzalanan yeni anlaşmanın iki şirket içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.