Şampiyon TÜFAD

Şampiyon TÜFAD

 TFFHGD Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği Erol Arığ Futbol Turnuvası’nda şampiyon, Kuaför Kadir’i 3-2 mağlup etmeyi başaran TÜFAD oldu.DÜN GECE...

 

TFFHGD Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği Erol Arığ Futbol Turnuvası’nda şampiyon, Kuaför Kadir’i 3-2 mağlup etmeyi başaran TÜFAD oldu.

DÜN GECE OYNANDI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFHGD) Kocaeli Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Ayı Futbol Turnuvası’nda heyecan, önceki gece oynanan final maçıyla dindi. Bu sene Erol Arığ adına düzenlenen turnuvanın finalinde TÜFAD ile Kuaför Kadir takımları karşı karşıya geldi.

İLGİ YÜKSEKTİ

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan final maçına ilgi yüksek olurken,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ziyaülhak Sarıgül, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, turnuvaya adını Erol Arığ ve futbolseverler, final maçını yerinde takip etti. GERİDEN GELDİNihat Samuk, İlayda Çetiner ve Tuğba Başkaya hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede her iki takım da istekli bir oyun sergilerken, ilk yarıyı Kuaför Kadir 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda çekişme artarken, TÜFAD önce beraberliği sağladı ardından ise öne geçmeyi başardı. Üstünlüğünü maç sonuna kadar devam ettiren TÜFAD sahadan 3-2 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından kupa töreni düzenlendi.

TÜFAD: 3 - KUAFÖR KADİR: 2

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEMLER: Nihat Samuk***, İlayda Çetiner***, Tuğba Başkaya***

TÜFAD: Ekrem Taşdemir***, Faruk Sarman***, Fatih Sarman***, Yusuf Yazıcı***, Akif Arslan***(Ayhan Oya**), Veysel Pınar***, Güngör Açıkgöz***, Tuncay Budakin***

KUAFÖR KADİR: Umur Kasap**, Özgürcan Balcı**, Kadir Gündüz**, Coşkun Topçu**, Ümit Ateş**, Ertan Şahin***, Özgür Karadeniz**, Özgür Yeşilyurt***GOLLER: Yusuf Yazıcı, Akif Arslan, Tuncay Budakin (TÜFAD), Ertan Şahin, Özgür Yeşilyurt (Kuaför Kadir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.