Şampiyon sporcular Ankara’da

Şampiyon sporcular Ankara’da

 Sualtı Hokeyi Büyükler ve U23 Milli Takımı sporcuları ve antrenörleri, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü’nü...

 

Sualtı Hokeyi Büyükler ve U23 Milli Takımı sporcuları ve antrenörleri, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

Sualtı hokeyi Milli takımının kadrosun oluşturan sporcu ve teknik adamlarının büyük bölümü ilimizdeki kulüplerde spor yapıyor. Milli Takımın teknik sorumluluğunu da Kadir Kırlıoğlu gerçekleştiriyor.

 

GENEL MÜDÜRÜ ZİYARET

Sualtı hokeyinde çok başarılı olan, Türkiye’ye çok önemli başarılar kazandıran, çoğu ilimizin sporcularında oluşturduğu kafile Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sayın Abdurrahman Boynukalın, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat Kocakaya’yı makamında ziyaret etti. Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, “Yöneticilerimizi ve Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına imza atan milli takım oyuncu ve antrenörlerimizi makamlarında ağırlayarak, sualtı spor branşlarındaki başarılarımızı, sporcularımızın yaşadıkları sorunları ilgi ve hassasiyetle dinlediler. Başarılı sporcularımızın atamalarıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile çözüm odaklı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, sualtı sporlarının her zaman destekçisi olacaklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.