“Referandumda 55 hayır çıkacak”

“Referandumda 55 hayır çıkacak”

CAN ATAKLI DARICA’D A KONUŞTU:Darıca Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen panele Gazeteci-Yazar Can Ataklı katıldı. Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda...

CAN ATAKLI DARICA’D A KONUŞTU:

Darıca Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen panele Gazeteci-Yazar Can Ataklı katıldı. Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda bugün düzenlenen söyleşiye CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gazeteci Can Ataklı yaptığı konuşmada, “Referandumda hayır çıkacağına çok eminim. Bunu neye dayanarak söylüyorum; kim evet diyor? Şuana kadar evet vereceğim deyip de AKP’ye oy vermemiş bir kişi ile dahi karşılaşmadım. Evet diyenlerin yüzde 99 AKP’ye oy verenler. AKP’nin 7 Haziran’daki oy oranı yüzde 41. MHP’li olup da evet vereceğim diyen kimse yok. AKP’ye oy verenler referandumda evet demeyeceğim diyor. Referandumda 55 hayır, 45 evet oyu çıkar. Hayır çıkınca kazanacak olan demokrasidir. Ondan sonra adım adım demokrasiyi, özgürlükleri ve hukuku geri kazanma için bir süreç başlıyor. Evet çıkması durumunda Mısır, Irak ve Suriye’den de farkı kalmayacak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.