Özel Gebze'den kitap yardımı

Özel Gebze'den kitap yardımı

 Kitap ne güzel bir dosttur diye sözlerine başlayan Özel Gebze İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nevin Aslan, geçen eğitim öğretim dönemindeki Yardımlaşma...

 

Kitap ne güzel bir dosttur diye sözlerine başlayan Özel Gebze İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nevin Aslan, geçen eğitim öğretim dönemindeki Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin ve kulüp rehber öğretmeni Sevda Sesil GüroL’ün gerçekleştirmiş olduğu kermesten ayırdıkları bütçeleri ile ayrıca Özgürlük Kitabevi sahibi İlhan CanaN’ın desteğinde,  Batman Atatürk İlkokulunun öğrencilerine kütüphaneleri için kitap gönderdiler.

Dünya klasiklerinden hikaye kitaplarına kadar çeşitli kitaplar ve ayrıca derslerinde kullanabilecekleri eğitici materyallerinde olduğu kolileri gönderen Özel Gebze Eğitim Kurumları daha bir çok okul kütüphanelerine de ulaşmayı hedeflerken geçmişte de bir çok kitap ihtiyacı olan okullara bu tip destekleyici çalışmalarını sürdürdü.

HER BİREYİN KİTAP OKUMASI GEREKİR

Özel Gebze Eğitim Kurumları Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin ve kulüp rehber öğretmeni Sevda Sesil GüroL’ün refakatinde geçen dönem yapmış oldukları kermesten topladıkları bütçeleri ile proje haline getirmiş oldukları kitap kampanyalarına öğrencilerinde yoğun ilgi göstermesinden memnuniyetlerini ifade eden Okul Müdürü Nevin Aslan : “ Her bireyin kitap okuması gerekir. Kitap farklı dünyalara kapılar açar, kişiliğimizin gelişmesine katkı sağlar, yenilenmemize yardımcı olur. Ayrıca çok iyi rehabilite ederken kelime dağarcığını geliştirir. Kitap okumak bir zenginliktir. Bu zenginlikte kendimize, ruhumuza bir şeyler katarken hayata bakış açımızı değiştirir, bizlere yön verir. Ayrıca Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk okumaya büyük önem vermiştir. Özellikle de gençlerimizin kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerini, vatanına milletine daha verimli bireyler olacağını belirtmiştir.  Ayrıca kitaplarda dostlar gibi iyi seçilmelidir. Kitap okuyan bireylerin değeri artar bilgisi güçlenir.” Diyerek sözlerine ekledi.

Yaşam standartlarının gelişmesi açısından kitap , dergi okumak, bir yayını takip etmek yeniliklere ve teknolojiye ayak uydurma adına önemli bir etken…

Ülkemizde bir çok okulda kütüphane ihtiyacı var, öğrencilerin eğitim materyallerine, kitaplara ihtiyaç var. Bu yüzden Özel Gebze Eğitim Kurumları projelendirerek ulaşabildikleri okullara kitap yardımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.