Öğrencilere doğru beslenme anlatıldı

Öğrencilere doğru beslenme anlatıldı

GEBZE KROMAN ÇELİK İLKOKULU’NDA SEMİNER: Gebze Kroman Çelik İlkokulu velilerine ve 4. sınıf öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyenleri...

GEBZE KROMAN ÇELİK İLKOKULU’NDA SEMİNER:

 

Gebze Kroman Çelik İlkokulu velilerine ve 4. sınıf öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyenleri Cansu Dalmış ve Merve Bozkır tarafından “Beslenmenin Önemi ve Nasıl Beslenmeliyiz?” konularında seminer verildi.

Millî Eğitim Bakanlığının “Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında Gebze Kroman Çelik İlkokulu velilerine ve 4. sınıf öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü  Diyetisyenleri Cansu Dalmış ve Merve Bozkır tarafından “Beslenmenin Önemi ve Nasıl Beslenmeliyiz?” konularında seminer verildi.

Velilerin çok ilgisini çeken seminerde güzel diyaloglar kuruldu. Velilerin sorduğu sorular cevaplandırıldı. Öğrencilerin beslenirken dikkat etmeleri gereken kurallar anlatıldı ve her katılımcıya beslenme ile ilgili broşür dağıtıldı. Kroman Çelik İlkokulu Yönetimi ile Rehber Öğretmeni Tülay Çetin organize etmiş oldukları bu seminerin bir tekrarının da Ramazan öncesinde “Ramazanda (oruçta) nasıl beslenmeliyiz?”  konusu ile tekrarlamayı planlamaktalar. Okul Müdürü Zihni Aydın İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şakir Saldırıcı’ya, Diyetisyenler Sayın Cansu Dalmış ve Sayın Merve Bozkır’a, Seminere katılan veli ve öğrencilerine teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.