Öğrencilerden İstanbul çıkartması

Öğrencilerden İstanbul çıkartması

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Akademi Lise Yaz Okulu’nda derslerin yanı sıra kültürel...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Akademi Lise Yaz Okulu’nda derslerin yanı sıra kültürel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, şimdiden üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlayan öğrencileri için adeta ilaç gibi gelen kültürel geziler düzenliyor.

İSTANBUL’UN TARİHİ MEKANLARINI GEZDİLER

Akademi Lise öğrencileri yaz okulu etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta İstanbul’a gitti. Gezi kapsamında kentin kültürel ve tarihi mekânlar gezildi. Öğrenciler İstanbul’da, Eyüp Sultan Camii ve Sultan Ahmet Meydanı; Dikili Taş, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı ve Gülhane Parkı’nı ziyaret etti. Akademi Lise öğrencileri kendileri için böylesine önemli bir gezi gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, “Akademi Liseli olmak gerçekten bir ayrıcalık. Yaz aylarında dahi burada eğitim alabiliyor ve şimdiden üniversite sınavlarına hazırlanabiliyoruz. Bu arada bizler için kültürel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bu olanaklar için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.