Öğrenci kartlarını vize yaptırmayı unutmayın

Öğrenci kartlarını vize yaptırmayı unutmayın

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre öğrenci indirimli seyahat kartı için vize...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre öğrenci indirimli seyahat kartı için vize işlemleri Kasım ayının ilk haftasından itibaren başladı. Buna göre yürürlükte olan Seyahat Kartları Yönetmeliği gereği, öğrenim gören öğrenciler vize işlemlerini kentkart dolum noktaları ve seyahat kartları birimlerinden yapabilecekler.

  Öğrenci indirimli seyahat kartları için YÖKSİS ve MEBSİS web servisi aracılığı ile Kentkart dolum noktalarından, bakiye yüklemesi esnasında öğrenci belgesi ibraz etmeden otomatik olarak vize işlemi yapılabilecek. Öğrenci Seyahat Kartının vize işlemleri Kentkart dolum bayilerince bakiye dolumu esnasında otomatik olarak yapılacak. 01 Ocak 2018 tarihine kadar vize edilmeyen öğrenci kartları, tam tipine dönüştürülecek. Öğrenciler bu tarihe kadar Öğrenci seyahat kartlarını Kentkart dolum noktalarından bakiye yüklemek kaydı ile gerçekleştirmeleri gerekiyor. Kentkart dolum noktalarından 01.03.2018 tarihine kadar vize işlemleri yapılmaya devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.