Oğlak Burcu 2017 Genel

Oğlak Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuCİDDİ AŞKHemen müjdeyi vereyim 20 Aralık 2017’de yöneticin Satürn burcuna yerleşecek. Bu herkes için “berbat” bir haber...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

CİDDİ AŞK

Hemen müjdeyi vereyim 20 Aralık 2017’de yöneticin Satürn burcuna yerleşecek. Bu herkes için “berbat” bir haber olabilir. Ama sen Satürn’ü sen seversin ve O’nunla yalnız sen rahat edersin. Satürn En sn 1989 da burcundan geçiş yapmıştı ve yıl Uranüs, Neptün, Satürn hepsi birden burcundaydı çok zorlayıcı olmuştu. 2017’de ve 2018’de aynı zorluklar yaşanmayacak zira hiçbir olumsuz açıyla baş etmek zorunda kalmayacaksın. Sadece Satürn’ün nimetlerinden yararlanacaksın. Mesela ciddi bir ilişki kuracaksın ve hiç aklında yokken evleneceksin. Ya da kazandığın paranın sürekliliği garanti gereksinimini karşılayacak ve rahatlayacaksın.  

Yılbaşına Partnerinle birlikte girdiysen ve aşıksan ilk birkaç gün dikkatli ol. Yanlış anlamalar yüzünden tartışacaksın. Bir aşkın en güzel dönemini yok etme. Merkür gerilemesine kurban gitme! Dahası Nisan ayında bu kez aşk alanında Merkür geri gidecek. Bu sevgilin hakkındaki yanlış düşüncelerini ve ayrılık kararını pekiştirecek. Ama üzülme ayrılırsan ay sonuna doğru yeniay da barışma ihtimalin var. Yalnızsan çok eski bir sevgiliyle yeniden görüşmende olasılık. Nisan sonunda kalbini dolduracak biri mutlaka karşına çıkacak. Venüs gerilemesi de bitmiş olacak.

Zor beğendiğini ve yukardaki satırları kurken pek inanmadığını biliyorum. Bu nedenle eğer hala gerileme vardı olmazdı dersen ve yalnızsan Haziran en mükemmel dönemin. Aşk perisi Venüs’ün yolculuğu birini “güvenilir ve çekici” bulmanı sağlayacak. Haziran ve Ağustos evlilik için ideal dönemlerinden biri. Her Haziran, her Ağustos değil elbette 2017 Haziran ve Ağustos ayı. Evliysen yuvada mutluluğun, sevgi sözcüklerinin arttığı bir dönem olacak. Yalnızsan evliliği düşünmek ve imza atmak için her iki ayıda değerlendirebilirsin.

PARA

GEÇİŞ YILINDA PARA DURUMUN

İşsizsen parasızsan üzülme Ocak sonunda iyi bir fırsat yakalayacaksın. Tabii kaçırmaman gerekiyor. İş ayağına gelsin diye beklersen yanlış yaparsın. Ocak aynın son haftasında yeniayın etkisinde olacaksın ve işe kabul edileceksin. Çalışıyorsan ekstra gelir kazanabilir, 2 işe sahip olabilirsin. Tercih senin. Zekanı ortaya koyacak, yakın çevreni kullanacak ve iyi bir tanıtım yapacaksın. Yeter ki karamsar ve umutsuz olma 2017’de her şeyi başaracaksın. 

7 Ağustos'ta gerilimin tırmanacak ve hala para kazanamıyorsan tüm azmini ortaya koyacak ve işsizlik günlerine nokta koyacaksın. Dolunayı alkışlamak gerekir desteği tam olacak. Ancak yeni işin için uzun bir yolculuk yapman gerekirse dikkatli ol. En kötüyü hesapla çünkü bu yolculuk zamanla seni yoracak. Hatalar ve kazalar pişmanlık yaratabilir. 

Ekim'den itibaren medyada yer alam şansın artıyor. Sıradan biriysen aktif bir sosyal medya kullanıcısına dönüşebilirsin. Ben zaten şöhretliyim diyorsan takipçi sayın dikkat çekici şekilde artacak. 

Ama gerçek zenginlik ve düşleri gerçekleştiren büyük gelir 2018 Şubat ayında Güneş tutulmasıyla gelecek. Biraz daha bekle ve çok çalış. Takdir edileceksin.

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Ciddi bir ilişki için yıl boyunca şansın var ama en iyi hissedeceğin dönem Satürn burcuna girdikten sonrası; 20 Aralık 2017 tarihini not al.

-Aşk alanında Merkür gerileyecek. Biraz dikkatli ve esnek ol. Katı düşünceleri rafa kaldır. 

-2018 ve 2019 senin yılların. 2017’yi bir geçiş yılı olarak değerlendir. 

Instagram & twitter & facebook: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

"Kaynak : Trendus"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.